Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  19/07/2019 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Εξοπλισμός Studio » Σταθερός Φωτισμός »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Βιντεοκάμερες
Drones
Βιντεοκάμερες Δράσης
Φακοί και αξεσουάρ
Cine Lenses
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Καλώδια & Αξεσουάρ
Μέσα αποθήκευσης
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
  Studio Flash
  Αξεσουάρ
  Σταθερός Φωτισμός
  Τρίποδα
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Facebook
M-Z LED176B FULL KIT 434.00EUR
M-Z LED176B FULL KIT
Επιλέξτε για μεγέθυνση
M-Z LED176B FULL KIT
Επιλέξτε για μεγέθυνση
M-Z LED176B FULL KIT
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Quick Overview

KIT Bicolor φωτιστικών LED
CRI: 95
176 ισχυρά SMD LEDs
5900Lux @0.6m
Dimmer με 2 λειτουργίες
Λειτουργία Boost (ενίσχυση)
Ρυθμίσεις από ζεστό σε ψυχρό φωτισμό
Κατασκευασμένο από αλουμίνιο
Μαύρο ματ φινίρισμα, ανθεκτικό στις γρατζουνιές
2 Χρόνια εγγύηση

Τα επαγγελματικά φωτιστικά LED της MZ-Lighting είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας για χρήση σε φωτογραφικές, τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές.

Γενικά Χαρακτηριστικά:

ΙΑΠΩΝΙΚA SMD LEDs
Έχουμε χρησιμοποιήσει Ιαπωνικά SMD LEDs για να κατασκευάσουμε φωτιστικά LED υψηλής ποιότητας με 95 CRI για χρήση σε κινηματογραφικές παραγωγές.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Tα SMD LEDs δεν υπερθερμαίνονται εύκολα και αυτό τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε χώρους με υψηλές θερμοκρασίες.

ΕΝΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Επιλέξαμε SDM LEDs για μεγάλη απόδοση. Έτσι, τα φωτιστικά LED της MZ-Lighting έχουν μεγαλύτερη ένταση φωτισμού από τα κοινά LED με πολύ μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση.

120° ΑΚΤΙΝΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Επιλέξαμε SMD LEDs με ακτίνα φωτισμού 120° για μεγαλύτερη φωτιστική κάλυψη και απόδοση από τα κοινά LED 60 ή 45 μοιρών. Τα ΜΖ φωτιστικά σας επιτρέπουν να έρθετε πιο κοντά στο αντικείμενο λήψης σας που έχει ως αποτέλεσμα την επιπλέον αύξηση της έντασης φωτισμού χωρίς σκοτεινά σημεία.

ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ LED
Για τα SMD LED χρησιμοποιήσαμε ηλεκτρονικές πλακέτες υψηλής ποιότητας με προηγμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Ειδικές οπές στην πλακέτα των LED έχουν χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη δυνατή ψύξη.

ΣΩΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ
Το σώμα του φωτιστικού LED είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιήσαμε αλουμίνιο γιατί είναι ανθεκτικό, προσφέρει καλύτερη ψύξη και καθιστά το φωτιστικό ιδιαίτερα ελαφρύ.

ΨΗΚΤΡΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Οι ψήκτρες αλουμινίου που χρησιμοποιήσαμε είναι διαστάσεων 150mm και 104mm και είναι τοποθετημένες απευθείας επάνω στο σώμα αλουμινίου του φωτιστικού. Έτσι, η ψήκτρα και το φωτιστικό, ώς ένα σώμα, βοηθούν στην καλύτερη ψύξη.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Τα φωτιστικά LED της MZ-Lighting έχουν αθόρυβη λειτουργία καθώς δεν χρησιμοποιούν ανεμιστήρες για την ψύξη τους. Επιπλέον, το προηγμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα του Dimmer δεν προκαλεί ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε ασύρματα συστήματα ήχου και εικόνας. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε συνεντεύξεις, σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε συνέδρια.

ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟ
Τα φωτιστικά LED της MZ-Lighting είναι πολύ ελαφριά και φορητά. Χρησιμοποιήσαμε ελαφριά αλλά παράλληλα ανθεκτικά υλικά όπως Αλουμίνιο και Χαλκό. Τα φωτιστικά ΜΖ έχουν κατά πολύ μικρότερο βάρος και όγκο από τα κοινά πάνελ LED1000.

7-16V DC
Η τάση τροφοδοσίας των φωτιστικών είναι 7-16V DC. Αυτό τα καθιστά συμβατά με όλες τις επαγγελματικές μπαταρίες του χώρου όπως V-Lock και G-Lock 14.8V, NP-F 7.2V και όλες τις πηγές τροφοδοσίας 12V.

4-PIN XLR
Χρησιμοποιήσαμε το επαγγελματικό βύσμα 4-PIN XLR για την τροφοδοσία των φωτιστικών. Το βύσμα αυτό επιτρέπει την χρήση πολλών διαφορετικών τύπων τροφοδοσίας.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Μπορείτε να συνδέσετε πολλούς διαφορετικούς αντάπτορες τροφοδοσίας ΜΖ στο βύσμα 4-PIN XLR του φωτιστικού. Διαθέτουμε αντάπτορες για μονή ή για διπλή μπαταρία τύπου NP-F αλλά και για μπαταρίες τύπου V-Lock. Επιπλέον, διαθέτουμε και καλώδιο τροφοδοσίας DTAP για απευθείας τροφοδοσία από μπαταρία τύπου V-Lock ή G-Lock.

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΜΖ τροφοδοτικά για την τροφοδοσία των φωτιστικών LED από πηγή τάσης 220V. Είναι τροφοδοτικά τύπου Class-I με γείωση για προστασία από υπερτάσεις.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Το Dimmer περιέχει ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που προστατεύει το φωτιστικό από τάσεις με αντίθετη πολικότητα. Έτσι, όταν τοποθετηθεί τροφοδοσία με ανάποδη πολικότητα απλά το φωτιστικό δεν θα ανάψει χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα σε αυτό.

BOOST
To Dimmer διαθέτει διακόπτη Boost για επιπλέον ένταση φωτισμού. Όταν ενεργοποιείτε τότε το φωτιστικό έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση. Ενώ όταν είναι απενεργοποιημένος έχει μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση και συνεπώς περισσότερο χρόνο λειτουργίας. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την χρήση μπαταριών μικρότερης χωρητικότητας.

BICOLOR ΨΥΧΡΟ ΖΕΣΤΟ
Διαθέτουμε όλα τ είδη των φωτιστικών LED. Bicolor, Ψυχρό και Ζεστό. Με το Bicolor φωτιστικό μπορείτε να αλλάξετε την θερμοκρασία χρώματος του φωτιστικού χρησιμοποιώντας το προηγμένο Dimmer μας. Για τα ψυχρά ή ζεστά φωτιστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα της ΜΖ-Lighting.

ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Τα Dimmer των Bicolor φωτιστικών συνήθως έχουν 2 ρυθμιστικά. Το ένα ρυθμίζει την ένταση του φωτισμού και το δεύτερο την θερμοκρασία χρώματος του φωτιστικού. Επίσης υπάρχουν και Dimmer που με το ένα ρυθμιστικό ρυθμίζουν την ένταση των ζεστών LED και με το δεύτερο την ένταση των ψυχρών LED. Εμείς διαθέτουμε και τις δύο λειτουργίες σε ένα Dimmer, Μπορείτε να επιλέξετε την λειτουργία που επιθυμείτε με έναν διακόπτη.

ΧΩΡΙΣ FLICKERING
Τα ΜΖ φωτιστικά δεν έχουν flickering (τρεμόπαιγμα) και συνεπώς είναι ιδανικά για λήψεις υψηλού αριθμού καρέ για αργή κίνηση. Έχουν δοκιμαστεί με κινηματογραφική κάμερα υψηλού αριθμού καρέ σε όλα τα βήματα ταχύτητας κλείστρου μέχρι 1/10000 και σε όλα τα βήματα καρέ μέχρι 800 καρέ το δευτερόλεπτο.

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Χρησιμοποιήσαμε ένα προηγμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα για την προστασία του φωτιστικού και διατήρηση της έντασης φωτισμού κατά την πτώση τάσης των μπαταριών. Έτσι, όταν υπάρχουν πτώσεις τάσης, η ένταση φωτισμού παραμένει πάντα σταθερή μέχρι η μπαταρία να αδειάσει.

ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Διαθέτουμε βάσεις στήριξης για τους αντάπτορες μπαταριών και το Dimmer για να προσαρμόζονται σε τρίποδα φωτιστικών. Το σώμα του φωτιστικού τοποθετείτε σε πείρο 16χλστ.

1/4'' ΣΠΕΙΡΩΜΑ
Χρησιμοποιήσαμε 1/4'' σπείρωμα σε όλους τους αντάπτορες και στο Dimmer για να μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε βάσεις στήριξης με βίδα 1/4''.

3.5Μ ΚΑΛΩΔΙΟ
Τα περισσότερα Dimmer είναι τοποθετημένα μέσα στο σώμα του φωτιστικού και δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό όταν χρησιμοποιείτε τριπόδι 3.5 μέτρων. Το ΜΖ dimmer είναι τοποθετημένο πάνω στο καλώδιο που έχει συνολικό μήκος 3.5μ. Όταν το φωτιστικό τοποθετηθεί σε τριπόδι ύψους 3.5μ το Dimmer θα βρίσκεται σε ύψος 1.5μ και θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτό. Το ΜΖ τροφοδοτικό έχει επιπλέον 1.5μ καλώδιο.

ΠΤΕΡΥΓΙΑ-SOFTBOXES
Κατασκευάζουμε πτερύγια και softboxes με μεταλλικές βάσεις υψηλής ποιότητας. Επίσης διαθέτουν ακρυλικά φίλτρα διάχυσης, ζεστά και ψυχρά που εφαρμόζονται απευθείας επάνω στο σώμα του φωτιστικού LED.

MZ-LED176B-Basic-Kit

LED Light Body
3.5m cable
Dimmer
Power Supplier 60Watt Class-I
Acrylic Diffuser
Barndoors
Dtap to XLR Cable
Clamp for Dimmer with 1/4" screw

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
M-Z lightning
Ιστοσελίδα M-Z lightning
Μοντέλα
Σταθερός Φωτισμός
TUNGSTEN
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image