Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  20/06/2018 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Φορτιστές »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Drones
Βιντεοκάμερες
Cine Lenses
Βιντεοκάμερες Δράσης
Φακοί και αξεσουάρ
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Μέσα αποθήκευσης
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Tablet
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Twitter
Facebook
NITECORE UCN1 FOR CANON CHARGER 19.95EUR
NITECORE UCN1 FOR CANON CHARGER
Επιλέξτε για μεγέθυνση
NITECORE UCN1 FOR CANON CHARGER
Επιλέξτε για μεγέθυνση
NITECORE UCN1 FOR CANON CHARGER
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Απολαύστε αδιάκοπη παροχή ενέργειας εν κινήσει!

Φορτίστε τις μπαταρίες λιθίου LP-E6, LP-E6N, και LP-E8 για κάμερες Canon με τον μικρό φορτιστή Nitecore UCN1 for Canon. Λειτουργεί σε ισχύ 5 VDC, και διαθέτει καλώδιο USB το οποίο αποθηκεύεται μέσα στη συσκευή ώστε να εξοικονομεί χώρο και να προστατεύεται από τις φθορές. Το USB σας επιτρέπει να συνδέσετε τη συσκευή με άλλους αντάπτορες, φορητά power banks, και ηλιακά πάνελ. Όταν η συσκευή χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία 18650, το ευέλικτο power bank της Nitecore, F1, είναι αρκετό για να φορτίσει 2 με 3 φορές πλήρως τις μπαταρίες της κάμερας. Επιπρόσθετα, η συσκευή διαθέτει μια δεύτερη θύρα, στο πίσω μέρος, που μπορεί να δεχτεί μία δεύτερη εφεδρική μπαταρία.

Το εξελιγμένο UCN1 διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης φόρτισης, που ελέγχει τον τύπο της μπαταρίας, την χωρητικότητα και την αρχική εσωτερική αντίσταση, και εφαρμόζει αυτόματα τον καταλληλότερο ρεύμα φόρτισης βάσει αυτών των δεδομένων. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας, βάσει της αντίστασής της την στιγμή της τοποθέτησης. Μια μπάρα εμφανίζεται στην οθόνη LCD, η οποία δείχνει επίσης την χωρητικότητα, την τάση και το ποσοστό της φόρτισης που έχει ολοκληρωθεί. Όταν η κατάσταση της μπαταρίας φθάνει στα κατώτερα όρια, η μπάρα αρχίζει να αναβοσβήνει για να σας ειδοποιήσει ότι χρειάζεται αντικατάσταση.

Το UCN1 προσφέρει μηχανική προστασία αντίστροφης πολικότητας η οποία αποτρέπει την φόρτιση σε περίπτωση που κάποια μπαταρία δεν είναι συμβατή ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Επιπλέον, το μήνυμα βλάβης "EE" εμφανίζεται στην οθόνη για να σας ενημερώσει σε περίπτωση που κάποια μπαταρία έχει βραχυκυκλωθεί. Άλλο ένα χρήσιμο εργαλείο είναι η λειτουργία "battery recovery" η οποία αποκαθιστά αδρανοποιημένα κύτταρα σε ενεργά.

Το UCN1 κατασκευάζεται από polycarbonate και πλαστικό ABS που είναι ανθεκτικά στην διάβρωση και στη φωτιά. Όταν η στιβαρότητα συνδυάζεται με το βολικό μέγεθος και την ευελιξία, το αποτέλεσμα είναι ένας φορτιστής ιδανικός για κάθε ταξίδι, camping και οποιαδήποτε περιπέτεια.

Διαστάσεις:

Διαστάσεις: 85 x 50 x 25 mm
Βάρος: 55.7 g

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
Nitecore
Ιστοσελίδα Nitecore
Μοντέλα
Φορτιστές
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ
ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image