Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  24/03/2019 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Φωτογραφικές μηχανές » D-SLR » D7200
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
  Compact
  D-SLR
  Mirroless Cameras
  Instant Μηχανές
Βιντεοκάμερες
Drones
Βιντεοκάμερες Δράσης
Φακοί και αξεσουάρ
Cine Lenses
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Καλώδια & Αξεσουάρ
Μέσα αποθήκευσης
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Twitter
Facebook
NIKON D7200 BODY+16GB ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ(ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -200€)
[D7200]
789.00EUR
NIKON D7200 BODY+16GB ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ(ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -200€)
Επιλέξτε για μεγέθυνση
NIKON D7200 BODY+16GB ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ(ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -200€)
Επιλέξτε για μεγέθυνση
NIKON D7200 BODY+16GB ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ(ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -200€)
Επιλέξτε για μεγέθυνση
Video for NIKON D7200 BODY+16GB ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ(ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -200€)
Video

Γενικά

Γευτείτε τη φωτογραφική υπεροχή χάρη στην εκλεπτυσμένη Nikon D7200. Η ευέλικτη D-SLR με φορμά DX δημιουργεί εξαιρετικές φωτογραφίες, διαπρέπει στη λήψη των video και διαθέτει όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης, Είναι γρήγορη, ευέλικτη και έτοιμη να στηρίξει κάθε σας φιλοδοξία.

Η D7200 είναι η τέλεια φωτογραφική μηχανή. Η κορυφαία αυτόματη εστίαση που κληρονόμησε από τις θρυλικές επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Nikon εξασφαλίζει ακριβή λήψη θεμάτων έως -3 EV. Το ειδικό μενού για τις ρυθμίσεις video και οι προηγμένες επιλογές για το χειρισμό του ήχου προσφέρουν στους εικονολήπτες μεγαλύτερη ευελιξία. Οι λειτουργίες για φωτογραφίες με καταγραφή του ίχνους των φώτων του αντικειμένου (light-trail) και για ομαλά video time-lapse διευρύνουν τις δημιουργικές επιλογές, ενώ οι φακοί NIKKOR αποτυπώνουν την κάθε λεπτομέρεια. Η ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC διευκολύνει τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών.

Βασικές λειτουργίες

Εκπληρώστε τις φιλοδοξίες σας

Ανεβάστε τον πήχυ των φωτογραφιών και των video σας με τις εξαιρετικές λεπτομέρειες. Τραβήξτε φωτογραφίες 24,2 megapixel κάθε θέματος σε ποιότητα εκτύπωσης και καθαρά πλάνα video νυχτερινών λήψεων.

Επαγγελματική απόδοση AF

Το κορυφαίο στην κατηγορία του σύστημα AF της D7200 κλειδώνει στο στόχο με απίστευτη ακρίβεια. Με ευαισθησία έως -3 EV, απολαμβάνετε τέλεια εικόνα του θέματος ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες.

Άριστη ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό

Τραβήξτε φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα σε υψηλά ISO. Πραγματοποιήστε δεξιοτεχνικές λήψεις αξιοποιώντας τις υπάρχουσες συνθήκες φωτισμού με το τυπικό εύρος ISO 100–25600.

Κινηματογραφικά video
Αποτυπώστε εντυπωσιακά πλάνα με ευκολία. Χάρη στις λειτουργίες video που κληροδοτήθηκαν από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Nikon και το ελαφρύ σώμα, η D7200 είναι το όνειρο κάθε εικονολήπτη.

Μοιραστείτε το όραμά σας

Η ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi¹ και NFC (Επικοινωνία κοντινού πεδίου) διευκολύνει τη μεταφόρτωση φωτογραφιών μέσω έξυπνων συσκευών.

Γρήγορη συνεχής λήψη

Τραβήξτε έως 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε φορμά DX και έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) σε κροπάρισμα 1,3x. Η μεγάλη εσωτερική μνήμη της φωτογραφικής μηχανής σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε έως 27 εικόνες RAW 12 bit και έως 100 εικόνες JPEG υψηλής ποιότητας σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας².

Απεριόριστη συνεχής λήψη

Δημιουργήστε εντυπωσιακές φωτογραφίες με καταγραφή του ίχνους των φώτων του αντικειμένου (light-trail). Πραγματοποιήστε λήψεις σε λειτουργία συνεχών λήψεων με ταχύτητα κλείστρου από 4 δευτερόλεπτα και κάτω, έχοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε όσες λήψεις σάς επιτρέπει η χωρητικότητα των καρτών μέσων και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Video time-lapse

Τραβήξτε στιγμιότυπα time-lapse με ομαλές μεταβάσεις έκθεσης. Χρησιμοποιήστε τη φωτογράφιση time-lapse της φωτογραφικής μηχανής για να αποθηκεύσετε εικόνες ως αρχεία video και να δείτε τα αργά κινούμενα θέματα σε γρήγορη αναπαραγωγή.

Πλούσιες λεπτομέρειες 24,2 megapixel: η ποιότητα εικόνας αλλάζει επίπεδο. Ειδικά σχεδιασμένος χωρίς οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο (OLPF), ο αισθητήρας εικόνας με φορμά DX της D7200 αξιοποιεί κάθε σπιθαμή της ανάλυσης των 24,2 megapixel για καθαρές λήψεις με δυναμικό εύρος, χαμηλό θόρυβο και πλούσιες διαβαθμίσεις χρωμάτων.

EXPEED 4: ενισχύει τη συνολική απόδοση της φωτογραφικής μηχανής αποδίδοντας εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση εικόνας και ISO και επιτρέπει τη χρήση μεγάλων ταχυτήτων καρέ κατά τη λήψη video.

AF 51 σημείων Multi-CAM 3500 II: χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης που κληρονόμησε από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Nikon, η D7200 εξασφαλίζει μοναδική ακρίβεια. Η ευαισθησία του συστήματος είναι έως -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F), ώστε να μπορείτε να αποτυπώνετε ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι. Δεκαπέντε αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross-type) στο κέντρο συμβάλλουν στην άψογη αποτύπωση των θεμάτων. Ένα κεντρικό σημείο είναι συμβατό με f/8 για να προσφέρει περισσότερους συνδυασμούς φακού/τηλεμετατροπέα.

Κροπάρισμα 1,3x: κερδίστε επιπλέον εύρος, ταχύτητα, και ευρύτερη κάλυψη AF. Η λειτουργία κροπαρίσματος επεκτείνει το εύρος των φακών DX κατά 1,3x, σχεδόν διπλασιάζοντας το εφέ τηλεφακού των φακών με φορμά FX και επιτρέπει λήψεις έως 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Σε αυτήν τη λειτουργία, τα 51 σημεία εστίασης του συστήματος AF καλύπτουν ολόκληρο το κάδρο.

Picture Control 2.0: αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων ευκρίνειας, αντίθεσης, φωτεινότητας, απόχρωσης και κορεσμού κατά τη λήψη φωτογραφιών και video. Διευκολύνετε την επεξεργασία μετά τη λήψη με τη ρύθμιση «Ισοβαρές» για μέγιστο δυναμικό εύρος και εξασφαλίστε ευκρινείς λεπτομέρειες με τη ρύθμιση «Διαύγεια». Οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμόζονται οπτικά κατά τη διάρκεια της λήψης, ενώ εσείς μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία λήψης, αποθηκεύοντας διαφορετικές επιλογές για video και φωτογραφίες στο ειδικό μενού.

Λειτουργία D-Movie πολλαπλών περιοχών: τραβήξτε πολύ ποιοτικά video με σημαντικά μειωμένο θόρυβο σε πολλά φορμά κάδρου. Εγγράψτε video Full HD σε φορμά DX με ταχύτητα έως 25p/30p ή μεταβείτε σε λειτουργία κροπαρίσματος 1,3x, για μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού και εγγράψτε με ταχύτητα έως 1080/50p/60p. Η φωτογραφική μηχανή προσφέρει καθαρή έξοδο HDMI και δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης πλάνων σε πλήρη ανάλυση εντός της φωτογραφικής μηχανής και σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Η ελευθερία της βιντεοσκόπησης: μια σειρά ρυθμίσεων σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο των πλάνων σας. Μεταβείτε ομαλά από σκοτεινές σε φωτεινές περιοχές χάρη στον Αυτόματο έλεγχο ISO στη λειτουργία M. Πραγματοποιήστε λήψεις στη λειτουργία εμφάνισης τονισμένων σημείων για να βλέπετε στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής ποια ακριβώς σημεία είναι υπερτονισμένα. Ενεργοποιήστε το Ισοβαρές Picture Control για ευκολότερη διαβάθμιση τόνων κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη. Ένα ειδικό μενού video σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις ρυθμίσεις video σε ένα σημείο.

Ήχος υψηλής πιστότητας: εγγράψτε video που ακούγονται όπως εσείς θέλετε χάρη στις προηγμένες επιλογές ελέγχου ήχου της D7200. Μπορείτε να επιλέξετε το εύρος ήχου (μεγάλο/φωνή) και ο θόρυβος από τον άνεμο μπορεί να μειωθεί κατά την εγγραφή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Για απόλυτη ελευθερία εγγραφής ήχου κατευθείαν από την πηγή, το ασύρματο μικρόφωνο ME-W1 της Nikon εγγράφει ήχο υψηλής ποιότητας σε απόσταση έως 50 m.

Φωτεινό σκόπευτρο: προσφέρει κάλυψη κάδρου περίπου 100% και εξαιρετική ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους ακόμη και σε συνθήκες πολύ έντονου οπισθοφωτισμού. Διαθέτει ένα οργανικό στοιχείο οθόνης EL για ευκρινή προβολή πληροφοριών υψηλής αντίθεσης με χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Οθόνη με προσαρμογή χρωμάτων: μπορείτε να μεταφέρετε την ισορροπία και τη φωτεινότητα των χρωμάτων της οθόνης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Η οθόνη LCD RGBW 8,0 cm (3,2 in.), 1.229k-dot με μη ανακλαστική επίστρωση διευκολύνει τη χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ανθεκτικότητα: Ειδικά κατασκευασμένο για δυσμενείς συνθήκες, το σώμα της D7200 αντέχει στη σκόνη, τα καιρικά φαινόμενα και τις πτώσεις. Τα επάνω και πίσω καλύμματα από κράμα μαγνησίου ενισχύουν την ανθεκτικότητα, ενώ η μονάδα κλείστρου έχει δοκιμαστεί σε κύκλο ζωής 150.000 λήψεων.

Φακοί NIKKOR: η D7200 είναι συμβατή με την πλήρη γκάμα φακών με φορμά DX της Nikon και με μια μεγάλη γκάμα φακών FX. Με την ιδιαίτερα υψηλή ισχύ τους σε επίπεδο ανάλυσης, οι φακοί NIKKOR αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ το μικρό μέγεθος των φακών με φορμά DX αποτελεί πραγματικό πλεονέκτημα, όταν θέλετε να ταξιδεύετε χωρίς βαρύ εξοπλισμό ή να τραβάτε φωτογραφίες με τηλεφακό. Φωτογραφίστε σε λειτουργία κροπαρίσματος 1,3x, ώστε να μπορείτε να διευρύνετε την εμβέλεια του τηλεφωτογραφικού άκρου του φακού, όπως ο NIKKOR AF-S DX 18–300mm f/3.5–6.3G, σε ισοδύναμο με 390 mm.

Ενσωματωμένο φλας: ο έξυπνος έλεγχος φλας i-TTL και η λειτουργία εντολέα σάς επιτρέπουν να πυροδοτείτε και να ελέγχετε ασύρματα από τη φωτογραφική μηχανή έως δύο ομάδες τηλεχειριζόμενων φλας Speedlight της Nikon.

Προηγμένο σύστημα δημιουργικού φωτισμού [Creative Lighting System (CLS)]: χρησιμοποιήστε την D7200 σε συνδυασμό με μια ποικιλία ευέλικτων φλας Speedlight για δημιουργική φωτογράφιση με φλας εντός και εκτός φωτογραφικής μηχανής. Το κορυφαίο στον κλάδο προηγμένο σύστημα δημιουργικού φωτισμού της Nikon [Creative Lighting System (CLS)] περιλαμβάνει φλας υψηλής τεχνολογίας, όπως το SB-700, καθώς και μονάδες φλας, όπως η SB-500 που διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED υψηλής έντασης - ιδανικό για βιντεοσκόπηση.

Τηλεχειρισμός: ειδικά αξεσουάρ σας παρέχουν πολλές επιλογές για ασύρματο έλεγχο και μεταφορά εικόνων. Απελευθερώστε το κλείστρο με τηλεχειρισμό μέσω έξυπνης συσκευής, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Wi-Fi και την ειδική εφαρμογή WMU¹. Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο της ασύρματης λήψης με τον ασύρματο δέκτη WR-R10 και τον ασύρματο πομπό WR-T10 ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής σας μηχανής με το ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-1. Για να συνδεθείτε σε Ethernet και ασύρματο LAN, χρησιμοποιήστε τον προαιρετικό πομπό δεδομένων UT-1 μαζί με τον ασύρματο πομπό WT-5.

Υποστήριξη NFC: μεταφέρετε εύκολα εικόνες σε έξυπνη συσκευή συμβατή με NFC. Απλά ακουμπήστε την D7200 στην έξυπνη συσκευή για να μεταφέρετε τις εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη LCD της φωτογραφικής σας μηχανής.

Εξοικονόμηση ενέργειας: επεκτείνετε τη διάρκεια της φωτογράφισης με μία μόνο φόρτιση. Τραβήξτε έως 1.110 φωτογραφίες και 80 λεπτά πλάνων video³ με μία φόρτιση της εξαιρετικά μικρής και ελαφριάς επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου EN-EL15.

Μέσα αποθήκευσης: δύο υποδοχές καρτών SD για πιο άνετη φωτογράφιση. Και οι δύο υποδοχές κάρτας είναι συμβατές με κάρτες SDXC υψηλής χωρητικότητας και κάρτες UHS-I.

Παρεχόμενο λογισμικό: συνεχίστε τη δημιουργική διαδικασία μετά τις λήψεις. Το αποκλειστικό λογισμικό της Nikon προσφέρει ολοκληρωμένο τρόπο εισαγωγής, οργάνωσης, επεξεργασίας και κοινοποίησης των φωτογραφιών ή των video clip. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα μιας σειράς επιλογών επεξεργασίας των αρχείων video, όπως η επιλογή για προσαρμογή των παραμέτρων του Picture Control. Αξιοποιήστε τις λειτουργίες που επιτρέπουν άμεση ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

¹ Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Wi-Fi, απλά κατεβάστε το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα Wireless Mobile Utility στην έξυπνη συσκευή σας. Το πρόγραμμα είναι συμβατό με έξυπνες συσκευές iOS™ και Android™ και μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το Google Play™ και από το Apple App Store™. Οι ονομασίες Android, Google, Google Play, YouTube και άλλες είναι εμπορικά σήματα της Google Inc.
² Κατά τη λήψη σε ISO 100 και χρήση κάρτας SanDisk Extreme PRO UHS-I SDHC (95 MB/δευτ.) 16 GB. Η χωρητικότητα εσωτερικής μνήμης ποικίλλει ανάλογα με την εγγραφόμενη σκηνή.
³ Με βάση τα πρότυπα CIPA.

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
Nikon
Ιστοσελίδα Nikon
Μοντέλα
D-SLR
645Z
800D
D3500
D5
D5300
D5600
D7200
D7500
D850
Df
EOS 1DX II
EOS 5D IV
EOS 5Ds
EOS 5DsR
EOS 6D
EOS 6DMKII
EOS 77D
EOS 80D
Κ1 ii
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image