Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  17/07/2019 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Καθαριστικά »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Βιντεοκάμερες
Drones
Βιντεοκάμερες Δράσης
Φακοί και αξεσουάρ
Cine Lenses
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Καλώδια & Αξεσουάρ
Μέσα αποθήκευσης
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Facebook
VISIBLE DUST DUALPOWER-X Extra Strength 1,6x (756570) 35.00EUR
VISIBLE DUST DUALPOWER-X Extra Strength 1,6x (756570)
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Περιγραφή

Βελτιώσεις

*Πιο πλήρης καθαρισμός από ό,τι με ένα μόνο υγρό
*Η εναλλαγή υγρών βελτιώνει τον καθαρισμό
*Καλύτερη αξία συγκριτικά με ένα μόνο υγρό
*Ευκολότερη αφαίρεση ανθεκτικών λεκέδων

Εύκολη αφαίρεση ανθεκτικών λεκέδων

Οι πιο πρόσφατης τεχνολογίας αισθητήρες διαθέτουν υδρόφοβη επίστρωση για την απώθηση του νερού και τη μείωση των σημαδιών των λεκέδων. Το Vdust Plus™ είναι ένα εξαιρετικό διάλυμα καθαρισμού με βάση το αλκοόλ, που εξατμίζεται γρήγορα και είναι ιδανικό για την αφαίρεση λεκέδων νερού, ενώ είναι ταυτόχρονα συμβατό με την υδρόφοβη επίστρωση των αισθητήρων. Ωστόσο, το αλκοόλ έχει χαμηλή καθαριστική δύναμη για τους περισσότερους τύπους λεκέδων, όπως ισχυρά λιπαντικά και οργανικά υλικά. Από την άλλη πλευρά, το Smear Away™ είναι το πιο ισχυρό καθαριστικό διάλυμα για την αφαίρεση ακόμη και των πιο ανθεκτικών λεκέδων από την επιφάνεια του αισθητήρα.

Δεδομένου του ότι έχει ως βάση του το νερό, ακόμη και η ελάχιστη περίσσεια υγρού στη σπάτουλα δημιουργεί σημάδια, λόγω της υδρόφοβης φύσης της επίστρωσης του αισθητήρα. Εάν, επομένως, δημιουργηθούν σημάδια λόγω του Smear Away™, είτε βάλτε μικρότερη ποσότητα υγρού στη σπάτουλα, ή αφήστε περισσότερη ώρα για να εξατμιστεί ή απλά χρησιμοποιήστε το Vdust Plus™ με καινούρια σπάτουλα για την αφαίρεση αυτών των σημαδιών του νερού.

Καθώς η απλή οπτική εξέταση δεν μπορεί να προσδιορίσει τη φύση και την ανθεκτικότητα του λεκέ, ξεκινήστε πρώτα με οποιοδήποτε από τα δύο υγρά και, εάν ο λεκές εξαλειφθεί τότε σταματήστε. Διαφορετικά χρησιμοποιήστε το άλλο υγρό, αλλάξτε σπάτουλα και καθαρίστε ξανά. Μη χρησιμοποιήσετε και τα δύο υγρά με την ίδια σπάτουλα. Χρησιμοποιήστε το κάθε υγρό με καινούρια σπάτουλα. Η κατεύθυνση κίνησης της σπάτουλας πρέπει να είναι η ίδια.

Το Smear Away™ έχει ισχυρή αντιθαμβωτική και πολύ ισχυρή αντιστατική ιδιότητα, αφαιρεί τις κηλίδες με το πρώτο πέρασμα και έχει συστατικά που προστατεύουν από γρατζουνιές. Αφαιρεί με μεγάλη ισχύ λιπαρούς και λιπαντικούς λεκέδες, δεν είναι εύφλεκτο, δεν περιέχει αλκοόλ, αφαιρεί τα σωματίδια της γύρης και συνεργάζεται ιδανικά με τις πράσινες σπάτουλες VisibleDust Ultra MXD-100.

Το VDust Plus™ είναι ένα διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης με πολλαπλά συστατικά, αφαιρεί γρήγορα τις λιπαρές ουσίες, εξατμίζεται γρήγορα, δεν αφήνει σημάδια και είναι συμβατό και με τις πορτοκαλί σπάτουλες DHAP αλλά και με τις πράσινες Ultra MXD-100.

Το πατενταρισμένο σχήμα V της σπάτουλας Green MXD-100 Vswab® δίνει καλύτερη κινητικότητα μέσα στον θάλαμο του αισθητήρα με ομοιογενή κίνηση και καθαρίζει τέλεια τις γωνίες. Είναι συμβατή και με τα δύο διαλύματα, ενώ το ειδικό, απαλό ύφασμά της εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα στην αφαίρεση λιπαρών κηλίδων και σημαδιών, με μεγάλη ασφάλεια ως προς την αποφυγή γρατζουνιών στους επιστρωμένους αισθητήρες. Χρησιμοποιείται ιδανικά σε αισθητήρες με επίστρωση fluorine.

Το κιτ περιλαμβάνει:
*Πράσινες σπάτουλες Green Vswabs για μέγεθος αισθητήρα 1,6x (5άδα ανά πακέτο)
*Υγρό καθαριστικό Smear Away™ (1,15 ml)
*Υγρό καθαριστικό VDust Plus™ (1,15 ml)

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
HOYA UV HMC FILTER 77MM
HOYA UV HMC FILTER 77MM
JJC CL-DF1DSB BLOWER AIR
JJC CL-DF1DSB BLOWER AIR
Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
Μοντέλα
Καθαριστικά
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image