Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  22/08/2018 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Μέσα αποθήκευσης » Recorders » Atomos Recorders »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Drones
Βιντεοκάμερες
Cine Lenses
Βιντεοκάμερες Δράσης
Φακοί και αξεσουάρ
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Μέσα αποθήκευσης
  Recorders
    Atomos Recorders
    Atomos Accessories
  Κάρτες μνήμης
  USB Sticks
  SSD Drivers
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Twitter
Facebook
ATOMOS NINJA FLAME- 4K VIDEO RECORDER (FULL KIT) 1,350.00EUR
ATOMOS NINJA FLAME- 4K VIDEO RECORDER (FULL KIT)
Επιλέξτε για μεγέθυνση
ATOMOS NINJA FLAME- 4K VIDEO RECORDER (FULL KIT)
Επιλέξτε για μεγέθυνση
ATOMOS NINJA FLAME- 4K VIDEO RECORDER (FULL KIT)
Επιλέξτε για μεγέθυνση

MPN ATOMNJAFL1

Atomos Ninja Flame - HDMI 4K Video Recorder & 7" Monitor

Το Atomos Ninja Flame είναι ένας φορητός εφωτερικός εγγραφέας και ταυτόχρονα ένα κορυφαίο επαγγελματικό Monitor αφής με διάσταση 7'', ανάλυση 1920x1200 pixels και φωτεινότητα 1500 nit. Επιτρέπει την καταγραφή UHD 4K & Full HD υλικού μέσω καλωδίων HDMI & HD-SDI σε συμπίεση 10-bit 4:2:2 ProRes/DnxHR

Εκτός από την κορυφαία φωτεινότητα που επιτρέπει τη χρήση του σε φως ημέρας χωρίς σκίαστρο, το monitor του Ninja Flame ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία AtomHDR με 10-bit monitor processing που επιτρέπει τη φυσική απεικόνιση 10 stop δυναμικού εύρους, κάτι που είναι απαραίτητο στις εγγραφές log των σύγχρονων καμερών.

Τέλος, το Ninja Flame διαθέτει ενσωματωμένο περίβλημα προστασίας από σιλικόνη, διπλή τροφοδοσία από μπαταρίες και προηγμένα βοηθήματα ελέγχου εγγραφής (Luma Overlay, RGB Parade Display, Vectorscope, Focus Peaking, Adjustable Zebra κλπ)

Τεχνολογία AtomHDR

Το Ninja Flame ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία AtomHDR που διαθέτει 10-bit monitor processing και επιτρέπει τη φυσική απεικόνιση 10 stop δυναμικού εύρους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε κατά τη διάρκεια των Log λήψεών σας (S-Log2, S-Log3, C-Log, V-Log κλπ) κανονική εικόνα πλήρους δυναμικού εύρους και όχι το σύνηθες “ξεπλυμμένο” αποτέλεσμα των κοινών monitors. Συνεπώς μπορείτε να έχετε καλύτερη αίσθηση των παραμέτρων της λήψης σας (έκθεση και χρώμα) γλιτώνοντας χρόνο από το post production. Όσο έχετε ενεργοποιημένο το AtomHDR mode, δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη φωτεινότητα των 1500 nit του Ninja Flame.

Φωτεινότητα 1500 nit

Στις περιπτώσεις που δεν εγγράφετε σε Log και δεν είναι απαραίτητη η χρήση της τεχνολογίας AtomHDR μπορείτε νε εκμεταλευτείτε την τρομερή ένταση 1500nit του monitor του Ninja Flame για απεικόνιση κλασσικού δυναμικού εύρους (SDR/Rec709) ακόμα και σε συνθήκες εξαιρετικά έντονου φωτισμού.

Non-Stop τροφοδοσία

Το Ninja Flame τροφοδοτείται από από 2 μπαταρίες Sony L series (NP-F). Όταν η μία εξαντλείται η τροφοδοσία γίνεται αυτόματα από τη 2η. Παράλληλα, το Ninja Flame συνοδεύεται από 2 μπαταρίες NP-750 5200mAh και από ταχυφορτιστή ταχυτητας 3x.

Εγγραφή 4Κ 3840x2160 progressive υλικού

Το Ninja Flame καταγράφει απευθείας από τον αισθητήρα καμερών με έξοδο HDMI 2.0 ή 12G-SDI το κορυφαίο 4K αρχείο Apple ProRes ή το ασυμπίεστο Cinema DNG RAW σε progressive framerates 24, 25 & 30 fps.

Υποστήριξη 3D-LUTs

Μπορείτε να έχετε προεπισκόπηση του τελικού σας υλικού φορτώνοντας τα 3D-LUTs (cube files) που θα χρησιμοποιήσετε στο post production στον SSD δίσκο σας.

Εγγραφή Full HD 120fps (Ισχύει μόνο για συμβατές κάμερες)

Το Ninja Flame επιτρέπει την καταγραφή Full HD Υλικού 1920x1080 με ρυθμό καρέ 120fps, επιτρέποντάς σας τη δημιουργία υπέροχων Slow Motion εικόνων.

Αναπαραγωγή Video

Μπορείτε να αναπαράγετε τα HD και 4K videos που καταγράφετε στο Ninja Flame μέσα από ένα εύχρηστο μενού. Μπορείτε να προβάλετε τα video σας είτε στο monitor του Ninja Flame είτε σε εξωτερικό monitor μέσω SDI/HDMI.

4K σε HD Down-Conversion

Σήματα 4Κ μπορούν να μετατραπούν εσωτερικά και να εξαχθούν σαν 1080p HD video με ίδιο framerate. Αυτό σας διευκολύνει στην προεπισκόπηση του υλικού σας σε HD monitors ή στην καταγραφή χαμηλότερης ποιότητας (proxy) αρχείων σε εξωτερικό εγγραφέα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
1x Ninja Flame unit,
1x HPRC case,
1xControl cable,
2x NP-F750 5200mAh batteries,
1x Fast battery charger,
1x docking station,
1x DC to D-Tap cable,
5x Master Caddy II,
2x 12V-3A AC adapter (Fast charger & DC power),
1x HDR sunhood

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
Atomos
Ιστοσελίδα Atomos
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image