Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  25/06/2018 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Μέσα αποθήκευσης » Recorders » Atomos Recorders »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Drones
Βιντεοκάμερες
Cine Lenses
Βιντεοκάμερες Δράσης
Φακοί και αξεσουάρ
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Μέσα αποθήκευσης
  Recorders
    Atomos Recorders
    Atomos Accessories
  Κάρτες μνήμης
  USB Sticks
  SSD Drivers
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Tablet
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
SONY RX100 VI
SONY RX100 VI
1,299.00EUR
Twitter
Facebook
ATOMOS SHOGUN INFERNO-7" 4K HDMI/QUAD 3G-SDI/12G SDI FULL PACK 1,970.00EUR
ATOMOS SHOGUN INFERNO-7\" 4K HDMI/QUAD 3G-SDI/12G SDI FULL PACK
Επιλέξτε για μεγέθυνση
ATOMOS SHOGUN INFERNO-7\" 4K HDMI/QUAD 3G-SDI/12G SDI FULL PACK
Επιλέξτε για μεγέθυνση
ATOMOS SHOGUN INFERNO-7\" 4K HDMI/QUAD 3G-SDI/12G SDI FULL PACK
Επιλέξτε για μεγέθυνση

MPN: ATOMSHGIN1

Το Atomos Shogun Inferno είναι ένας φορητός εξωτερικός εγγραφέας και ταυτόχρονα ένα κορυφαίο επαγγελματικό Monitor αφής με διάσταση 7'', ανάλυση 1920x1200 pixels και φωτεινότητα 1500 nit.

Επιτρέπει την καταγραφή 4K DCI 50p/60p και UHD 4K & Full HD υλικού μέσω καλωδίων HDMI & HD-SDI αλλά και την καταγραφή 4K RAW υλικού από τις κάμερες Sony FS7/FS700 & Canon C300MKII/C500 σε συμπίεση 10-bit 4:2:2 ProRes/DnxHR.

Εκτός από την κορυφαία φωτεινότητα που επιτρέπει τη χρήση του σε φως ημέρας χωρίς σκίαστρο, το monitor του Shogun Inferno ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία AtomHDR με 10-bit monitor processing που επιτρέπει τη φυσική απεικόνιση 10 stop δυναμικού εύρους, κάτι που είναι απαραίτητο στις εγγραφές log των σύγχρονων καμερών.

Εγγραφή και αναπαραγωγή 4K 60P, 4K 30P DCI & HD 240P

To Shogun Inferno συνδυάζει τις δυνατότητες εγγραφής ανάλυσης 4Κ/HD, εγγραφής υψηλού ρυθμού καρέ και αναπαραγωγής του εγγεγραμένου υλικού στην αντίστοιχη ανάλυση και framerate σε συμβατά monitors. Εγγράφει Video από HDMI ή SDI εξόδους συμβατών καμερών (Sony FS7, F55, Z100 & AX1, Panasonic DVX-200, HCX1000 & UX180) απευθείας από τον αισθητήρα σε codec 4:2:2 10-bit ProRes ή DNxHR στα εκπληκτικά 4K 60p ή HD μέχρι 240p. Επιπλέον μπορεί να εγγράψει υλικό RAW μέσω SDI σε ανάλυση 4Κ 60p (Sony FS5, FS7, FS700) ή 4K 30p ( Canon C300MKII/C500) είτε απευθείας σε codec CDNG είτε σε video codecs ProRes / DnxHR. Τέλος μπορεί να εγγράψει video 4K30p DCI μέσω HDMI από τη δημοφιλή Panasonic GH4.

Τεχνολογία AtomHDR

Το Shogun Inferno ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία AtomHDR που διαθέτει 10-bit monitor processing και επιτρέπει τη φυσική απεικόνιση 10 stop δυναμικού εύρους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε κατά τη διάρκεια των Log λήψεών σας (S-Log2, S-Log3, C-Log, V-Log κλπ) κανονική εικόνα πλήρους δυναμικού εύρους και όχι το σύνηθες “ξεπλυμμένο” αποτέλεσμα των κοινών monitors. Συνεπώς μπορείτε να έχετε καλύτερη αίσθηση των παραμέτρων της λήψης σας (έκθεση και χρώμα) γλιτώνοντας χρόνο από το post production. Όσο έχετε ενεργοποιημένο το AtomHDR mode, δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη φωτεινότητα των 1500 nit του Shogun Inferno. Παράλληλα η τεχνολογία AtomHDR επιτρέπει την έξοδο σήματος HDR προτύπου PQ ή HLG σε συμβατές οθόνες

Φωτεινότητα 1500 nit

Στις περιπτώσεις που δεν εγγράφετε σε Log και δεν είναι απαραίτητη η χρήση της τεχνολογίας AtomHDR μπορείτε νε εκμεταλευτείτε την τρομερή ένταση 1500nit του monitor του Shogun Inferno για απεικόνιση κλασσικού δυναμικού εύρους (SDR/Rec709) ακόμα και σε συνθήκες εξαιρετικά έντονου φωτισμού.

Non-Stop τροφοδοσία

Το Shogun Inferno τροφοδοτείται από από 2 μπαταρίες Sony L series (NP-F). Όταν η μία εξαντλείται η τροφοδοσία γίνεται αυτόματα από τη 2η. Παράλληλα, το Shogun Inferno συνοδεύεται από 2 μπαταρίες NP-750 5200mAh και από ταχυφορτιστή ταχυτητας 3x.

Υποστήριξη 3D-LUTs

Μπορείτε να έχετε προεπισκόπηση του τελικού σας υλικού φορτώνοντας τα 3D-LUTs (cube files) που θα χρησιμοποιήσετε στο post production στον SSD δίσκο σας.

Ήχος XLR

Μέσω του καλωδίου Lemo το Shogun Inferno προσφέρει ισορροπημένη XLR, line/mic και phantom εισόδους, καθώς και ισορροπημένη έξοδο 2 καναλιών. Με τη δυνατότητα on-screen ελέγχου μπορείτε να ελέγχετε και να συντονίζετε την εγγραφή 8 καναλιών ήχου μέσω HDMI ή 12 καναλιών ήχου μέσω SDI.

Είσοδος Genlock

Κλειδώστε ένα εξωτερικό σήμα αναφοράς Genlock για απόλυτο συντονισμό της εξόδου SDI του Shogun Inferno.

Αναπαραγωγή Video

Μπορείτε να αναπαράγετε τα HD και 4K videos που καταγράφετε στο Shogun Inferno μέσα από ένα εύχρηστο μενού. Μπορείτε να προβάλετε τα video σας είτε στο monitor του Shogun Inferno είτε σε εξωτερικό monitor μέσω SDI/HDMI.

4K σε HD Down-Conversion

Σήματα 4Κ μπορούν να μετατραπούν εσωτερικά και να εξαχθούν σαν 1080p HD video με ίδιο framerate. Αυτό σας διευκολύνει στην προεπισκόπηση του υλικού σας σε HD monitors ή στην καταγραφή χαμηλότερης ποιότητας (proxy) αρχείων σε εξωτερικό εγγραφέα.

Ανθεκτική κατασκευή και πλήρης λίστα αξεσουάρ

Παράλληλα συνοδεύεται από όλα εκείνα τα αξεσουάρ που εξασφαλίζουν τις απαιτητικές ανάγκες επαγγελματικής χρήσης.

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
Atomos
Ιστοσελίδα Atomos
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image