Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  24/06/2019 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Βιντεοκάμερες Δράσης » Action cameras »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Βιντεοκάμερες
Drones
Βιντεοκάμερες Δράσης
  Action cameras
  Accessories
  360 View cameras
Φακοί και αξεσουάρ
Cine Lenses
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Καλώδια & Αξεσουάρ
Μέσα αποθήκευσης
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Facebook
SONY FDR-X3000VR 4K+AKA-FGP1 Finger Grip(FDRX3000RFDI)ΣΕ 12 ΑΤΟΚ 469.00EUR
SONY FDR-X3000VR 4K+AKA-FGP1 Finger Grip(FDRX3000RFDI)ΣΕ 12 ΑΤΟΚ
Επιλέξτε για μεγέθυνση
SONY FDR-X3000VR 4K+AKA-FGP1 Finger Grip(FDRX3000RFDI)ΣΕ 12 ΑΤΟΚ
Επιλέξτε για μεγέθυνση
SONY FDR-X3000VR 4K+AKA-FGP1 Finger Grip(FDRX3000RFDI)ΣΕ 12 ΑΤΟΚ
Επιλέξτε για μεγέθυνσηΜια εντελώς νέα διάσταση στη λήψη ταινιών δράσης

Η Action Cam συνδυάζει υπέροχη εικόνα 4K89 με προηγμένη αντιστάθμιση αστάθειας Balanced Optical SteadyShot. Ελέγχοντας ολόκληρη την οπτική διαδρομή ως μία "κινητή" μονάδα, το Balanced Optical SteadyShot περιορίζει πολύ πιο αποτελεσματικά την αστάθεια της κάμερας. Χάρη σε αυτό το προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης, είναι πιο εύκολο να αποτυπώνετε εκπληκτικά καθαρές και σταθερές εικόνες σε ταξίδια, διαδρομές με το ποδήλατο και άλλες καταστάσεις γρήγορης δράσης.

Τηλεχειριστήριο Live-View για εύκολο χειρισμό

Ιδανικός συνδυασμός για επιτυχημένες λήψεις. Το τηλεχειριστήριο Live-View επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων λήψης, με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της κάμερας. Μοιράζονται ακόμα και την ίδια, φιλική σχεδίαση του περιβάλλοντος εργασίας, για λήψεις με άριστη συνεργασία. Έτσι, ανεξάρτητα από τον τρόπο που κινηματογραφείτε, όπου κι αν βρίσκεστε, η κάμερα και το τηλεχειριστήριο είναι συγχρονισμένα και έτοιμα για περιπέτεια.

Έξυπνος χειρισμός με φιλικό περιβάλλον χρήσης

Επιλέξτε και αλλάξτε λειτουργίες πιο εύκολα από ποτέ χάρη στο νέο, έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Η πρόσβαση στα μενού είναι εύκολη υπόθεση. Απολαύστε άψογη εμπειρία ρύθμισης κάμερας και βρείτε τις τέλειες ρυθμίσεις για τις δικές σας ανάγκες λήψης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την κάμερα μέσω smartphone με την εφαρμογή PlayMemories Mobile.

BIONZ X™ για κορυφαία λεπτομέρεια και υφή

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας της Sony αναπαράγει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι, μέσω επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το LSI (ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας) εμπρόσθιου άκρου που επιταχύνει την επεξεργασία, το BIONZ X™ προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις και λιγότερο θόρυβο, είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε ταινίες.

Λήψη time-lapse 4K

Χάρη στη λήψη time-lapse μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ταινίες με εφέ παρέλευσης χρόνου, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με ανάλυση 4K που καταγράφονται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα. Στη συνέχεια, το Action Cam Movie Creator (έκδοση 5.1 για Windows, έκδοση 3.1 για Mac®) ή η εφαρμογή Action Cam (έκδοση 2.0)14 μετατρέπει απλώς αυτές τις εικόνες σε μια εντυπωσιακή ταινία time-lapse.

Λήψη ριπής

Αποτυπώστε σκηνές γρήγορης δράσης με τη λήψη ριπής. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να καταγράψετε ένα κόλπο ή μια μετάβαση με έως και οκτώ λήψεις υψηλής ποιότητας και, στη συνέχεια, να τις βλέπετε ξανά για να αναλύσετε το στυλ σας. Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις είναι 10 fps, 5 fps και 2 fps.

120 fps με ανάλυση Full HD για βίντεο αργής κίνησης

Δείτε κάθε λεπτομέρεια της γρήγορης δράσης σε ομαλή αργή κίνηση16, χάρη στην εγγραφή με υψηλό ρυθμό καρέ 120 fps σε ανάλυση Full HD.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream®

Κοινοποιήστε σε πραγματικό χρόνο τις εντυπωσιακές σας καταβάσεις στο σκι ή τα θεόρατα κύματα που δαμάζετε και τις θεαματικές βουτιές που ακολουθούν. Μεταδώστε σκηνές μέσω ροής σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Χρονοκώδικας / Bit χρήστη για επαγγελματική επεξεργασία

Ο Χρονοκώδικας και τα Bit χρήστη (TC/UB) είναι πολύ σημαντικά δεδομένα για την προηγμένη επεξεργασία. Η λειτουργία Χρονοκώδικα καταγράφει ώρες/λεπτά/δευτερόλεπτα/καρέ στα δεδομένα εικόνας για προηγμένη επεξεργασία βίντεο με ακρίβεια. Η λειτουργία Bit χρήστη καταγράφει πληροφορίες όπως ημερομηνία/ώρα/αριθμό σκηνής κ.λπ. σε οκταψήφιους αριθμούς και είναι χρήσιμη για την επεξεργασία ταινιών με τη χρήση δύο ή περισσότερων καμερών.

Έλεγχος

Χρησιμοποιήστε έως και πέντε κάμερες για να δημιουργήσετε συναρπαστικές κατακόρυφες λήψεις προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε όλες τις κάμερες εύκολα με το τηλεχειριστήριο Live-View11 ή μέσω smartphone με την εφαρμογή PlayMemories Mobile.

Το Motion Shot LE

Καταγράψτε μια ολόκληρη σκηνή δράσης σε ένα και μοναδικό καρέ. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί μια σύνθετη εικόνα ενός κινούμενου θέματος με ρυθμιζόμενη ταχύτητα λήψεων ριπής στα 10 fps, 5 fps και 2 fps.

Το ανθεκτικό σώμα αντέχει στις αντίξοες συνθήκες

Μόνο το σώμα της Action Cam είναι splashproof και ανθεκτικό στο κρύο, ενώ το παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις είναι ανθεκτικό στη σκόνη και τους κραδασμούς και αδιάβροχο μέχρι τα 60 m/197 ft. Έτσι, είτε κάνετε πεζοπορία στη βροχή, είτε σκι και σνόουμπορντ, είτε μοτοκρός, είτε σέρφινγκ και καταδύσεις, η ανθεκτική κατασκευή της Action Cam αντέχει στις δύσκολες συνθήκες.

Το περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις παρέχεται στον τυπικό εξοπλισμό

Χρησιμοποιήστε την Action Cam για καταδύσεις σε βάθος έως 60 m/197 ft με το παρεχόμενο περίβλημα για υποβρύχιες λήψεις 13, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε προαιρετικό εξοπλισμό. Χάρη στην επίπεδη οθόνη, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα όλα τα κουμπιά της κάμερας μέσα από το περίβλημα. Επιπλέον, προστατεύει αυτήν την ανθεκτική κάμερα μικρού μεγέθους από χτυπήματα, υγρασία, σκουριά, σκόνη και άμμο. Απολαύστε ξέγνοιαστα τις περιπέτειές σας στο νερό και επεκτείνετε τις εξερευνήσεις σας σε δύσβατες περιοχές.

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
Sony
Ιστοσελίδα Sony
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image