· Συμβατότητα: DJI RS 2 και RSC 2 gimbals, με τα περισσότερα κλουβιά SmallRig με σπείρωμα 1/4"-20 στο κάτω μέρος, με βάση τύπου Arca
SmallRig 3154
Προσθέστε τη λειτουργία γρήγορης απελευθέρωσης για την κάμερά σας με τα DJI RS 2 και RSC 2 gimbals και το κλουβί κάμερας SmallRig με αυτό το Arca-Type Quick Release Plate. Η ελαφριά πλάκα αλουμινίου προσκολλάται στο κάτω μέρος ενός κλουβιού κάμερας SmallRig με τις δύο βίδες 1/4"-20 και μπορεί να χωρέσει σε μια τυπική βάση τύπου Arca. Η πλάκα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την αρχική πλάκα και έχει σχεδιαστεί για ευρύτερες κάμερες , όπως η κάμερα Blackmagic Pocket Cinema 6K ή 4K, που τείνουν να στρίβουν όταν τοποθετούνται σε μια πλάκα με μία βίδα.
Η πλάκα έχει ανοιχτό μεσαίο σχεδιασμό, ώστε να έχετε πρόσβαση στη βίδα στήριξης της κάμερας μέσω της πλάκας. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει στην πλάκα να παραμένει προσκολλημένη στο κλουβί και μπορείτε εύκολα να αποσυνδέσετε την κάμερα από το κλουβί για να την μετακινήσετε ανάμεσα στο αντίζυγο και ένα τρίποδο ή άλλες εξέδρες. Η πλάκα διαθέτει ελαστικά μαξιλάρια στην κορυφή για να προστατεύει το κλουβί της κάμερας από γρατσουνιές.
Συμβατότητα:
DJI RS 2 και RSC 2 gimbals
Τα περισσότερα κλουβιά SmallRig με σπείρωμα 1/4"-20 στο κάτω μέρος
Βάση τύπου Arca
Επίσης συμβατό με αλλά δεν περιορίζεται σε:
SmallRig Camera Cage για Sony a7S III 2999
SmallRig Camera Cage για Canon R5 / R6 2982
SmallRig Camera Cage για Nikon 2926
Χαρακτηριστικά | |
Τύπος Πλακέτας | Arca-Type |
Προσαρμογή Κάμερας | 2 x 1/4"-20 βίδες |
Υλικό | Αλουμίνιο |
Διαστάσεις | 6 x 3.8 x 1.2 cm |
Βάρος | 20 g |
Συμβατότητα Gimbal | DJI RS 2 & RSC 2 gimbal |