Manfrotto Befree Advanced Travel Aluminum Tripod with 494 Ball Head (Sony Alpha Edition)

SKU : MAMKBFRLABHU | MPN : MKBFRLA-BHUS

· Υλικό: Αλουμίνιο

· Ωφέλιμο Φορτίο: 8 kg

· Μέγιστο Ύψος: 150 cm

· Βάρος: 1.63 kg

· Θήκη Τριπόδου: Ναι

· Κεφαλή: Ball Head 494

· ΣυμβατότηταSony a7II, A7rII, A7rIII, A7sII, a9

160,00 €
5 Χρόνια Εγγύηση
Ελληνική Αντιπροσωπεία
Άμεσα διαθέσιμο
Δωρεάν μεταφορικά

Manfrotto Befree Advanced Alpha

 

Το τρίποδο ταξιδίου Manfrotto Befree Advanced Alpha είναι ειδική έκδοση του Befree Advanced Lever που προορίζεται για χρήστες μηχανών Sony α που αναζητούν μέγιστη απόδοση και σταθερότητα σε όλες τις θέσεις φωτογράφησης.

Η πλακέτα έχει σχεδιαστεί για τα σώματα των μηχανών Sony α7 και Sony α9*, προκειμένου να εξασφαλίζεται τέλειο κράτημα της μηχανής, ακόμη και στις πιο ακραίες γωνίες λήψεις. Η εμπρόσθια προεξοχή της πλακέτας συγκρατεί γερά τη μηχανή επάνω της, χωρίς να υπάρχει τζόγος στις κλίσεις και στις περιστροφές. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή σταθερότητα της μηχανής, με συνέπεια η οξύτητα της εικόνας να φτάνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η πλακέτα είναι επίσης πλήρως συμβατή με τις δημοφιλέστερες κεφαλές του κόσμου: την Manfrotto RC2 και τον τύπο Arca-swiss. Έχοντας τη μηχανή στερεωμένη επάνω σε αυτήν την πλακέτα αλουμινίου, όλες οι κεφαλές της Manfrotto και σχεδόν όλες οι κεφαλές τριπόδων της αγοράς, που χρησιμοποιούν εξαρτήματα τύπου Arca, στήνονται γρήγορα και εύκολα, χωρίς αποσυναρμολόγηση των τμημάτων τους.

Η εργονομική τους σχεδίαση κάνει το χειρισμό του Manfrotto Befree advanced διαισθητικό και γρήγορο, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμη και στους πιο απαιτητικούς φωτογράφους να στήσουν τον εξοπλισμό τους γρήγορα και εύκολα, χωρίς να διασπάται η συγκέντρωσή τους από τη λήψη τους. Η Befree Advanced έχει νέου τύπου αράχνη για να εξασφαλίζει τέλεια σταθερότητα σε όλους τους τύπους εδάφους, ακόμα και των πιο ανώμαλων, διατηρώντας τη μηχανή απόλυτα σταθερή και σε πλήρη ετοιμότητα για τη λήψη ευκρινών φωτογραφιών.

Το μοντέλο αυτό ενσωματώνει έναν νέο μηχανισμό ασφάλισης που ονομάζεται μοχλός QPL Travel, ένα νέο σύστημα που έχει αναπτυχθεί από τη Manfrotto και παρέχει όλη την ισχύ ασφάλισης του μοχλού QPL των επαγγελματικών τριπόδων της Manfrotto, όπως το 190 και 055, σε μια πιο ελαφριά έκδοση που είναι ιδανική για ταξίδια. Ο νέος μηχανισμός on-off επιτρέπει εύκολο και ασφαλές στήσιμο, παρέχοντας άριστη σταθερότητα σε όλες τις θέσεις λήψης, όταν το τρίποδο είναι ανοικτό.
Ο εργονομικός επιλογέας γωνίας ποδιών έχει σχεδιαστεί για χρήση από αριστερόχειρες και δεξιόχειρες φωτογράφους, επιτρέποντάς τους να αλλάζουν διαισθητικά την προοπτική λήψης και να βρίσκουν το κατάλληλο ύψος του τριπόδου, χωρίς να αποσπούν την προσοχή τους από το πλάνο τους. Το προηγμένο σύστημα Befree μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί σε τρεις ανεξάρτητες γωνίες ποδιών, εξασφαλίζοντας πλήρη ευελιξία για την πραγματοποίηση όλων των δημιουργικών ιδεών που μπορεί να προκύψουν σε εξωτερικούς χώρους.

Η αράχνη αυτού του πρωτοποριακού μοντέλου παρέχει επίσης σύνδεση Easy Link, ίδια με αυτή των επαγγελματικών τριπόδων 190 και 055 της Manfrotto, επιτρέποντας στους φωτογράφους να εμπλουτίζουν τη δημιουργικότητά τους προσθέτοντας εξαρτήματα που μετατρέπουν τη λήψη σε μοναδική και αξέχαστη. Οι φωτογράφοι που επιθυμούν την προσθήκη φώτων ή ανακλαστήρων μπορούν πλέον να κάνουν εκπληκτικές υπαίθριες λήψεις που, μέχρι τώρα, ήταν εφικτές μόνο με τρίποδα πιο περίπλοκου εξοπλισμού.

Το τρίποδο αυτό παρέχεται σε κιτ με την αλουμινένια κεφαλή σφαιριδίου Advanced 494 της Manfrotto, μια μικρή και ταυτόχρονη ισχυρή και απλή στη χρήση κεφαλή που εξασφαλίζει γρήγορες και ακριβείς κινήσεις της μηχανής. Η κεφαλή σφαιριδίου 494 διαθέτει τρία ανεξάρτητα χειριστήρια: έναν κεντρικό μοχλό για τον χειρισμό του κλειδώματος του σφαιριδίου, ένα μοχλό ελέγχου της τριβής που ρυθμίζει την ένταση του σφαιριδίου προκειμένου το βάρος του εξοπλισμού να είναι πάντοτε τέλεια ισορροπημένο και το καδράρισμα της λήψης να γίνεται χωρίς πανεύκολα και τέλος έναν ανεξάρτητο μοχλό για την πανοραμική κίνηση που διατηρεί τον ορίζοντα επίπεδο και μετακινεί τη μηχανή οριζόντια, πραγματοποιώντας πανοραμικές λήψεις που συναρπάζουν.

Το τρίποδο Befree advanced για μηχανές Sony είναι το καλύτερο ταξιδιωτικό τρίποδο για τους παθιασμένους φωτογράφους που θέλουν μέγιστη απόδοση από το τρίποδο και, πάνω από όλα, από τις μηχανές τους. Αυτό το ελαφρύ τρίποδο είναι ο ιδανικός συνδυασμός ευκολίας μεταφοράς, σταθερότητας, εύκολου και χειρισμού. Είναι σχεδιασμένο με μοναδικό στόχο να επιτρέπει στον χρήστη να εκφράσει το ταλέντο του χρησιμοποιώντας τη μηχανή του με τη σιγουριά ενός επαγγελματικού τύπου στηρίγματος. Το ταξιδιωτικό τρίποδο Befree advanced for Sony, σε κιτ με κεφαλή σφαιριδίου, διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Κεφαλή
Τύπος Κεφαλής Σφαιρική Ball Head 494
Προσαρμογή Κεφαλής Βίδα 1/4"-20 Male
Τύπος Πλακέτας 200PL PROSONY
Εύρος Πλάγιας Κλίσης -90° έως +40°
Εύρος Κάθετης Κλίσης -90° έως +40°
   
Γενικά
Ωφέλιμο Φορτίο 8 kg
Μέγιστο Ύψος 150 cm
Μέγ.Ύψος (κατεβασμένη η κεντρική κολώνα) 133 cm
Ελάχιστο Ύψος 40.1 cm
Μήκος Κλειστό 40 cm
Βάρος 1.63 kg
Υλικό Κράμα Αλουμινίου
   
Πόδια
Τύπος Κλειδώματος Ποδιών Κουμπωτή ασφάλεια
Τμήματα Ποδιών 4