Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  29/10/2020 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Βιντεοκάμερες Δράσης » Action cameras »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Βιντεοκάμερες
Drones
Βιντεοκάμερες Δράσης
  Action cameras
  Accessories
  360 View cameras
Φακοί και αξεσουάρ
Cine Lenses
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Καλώδια & Αξεσουάρ
Μέσα αποθήκευσης
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Facebook
GOPRO HERO9 BLACK (CHDHX-901-RW) 499.00EUR
GOPRO HERO9 BLACK (CHDHX-901-RW)
Επιλέξτε για μεγέθυνση
GOPRO HERO9 BLACK (CHDHX-901-RW)
Επιλέξτε για μεγέθυνση
GOPRO HERO9 BLACK (CHDHX-901-RW)
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Η νέα κορυφαία action camera της αγοράς, GoPro HERO9 Black αποτελεί την μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει γνωρίσει η σειρά HERO τα τελευταία 5 έτη. Διαθέτει αισθητήρα 23.6 Megapixel για βίντεο με ανάλυση μέχρι και 5Κ/30 και νέα εμπρόσθια έγχρωμη οθόνη 1.4’’ που την καθιστά ιδανική κάμερα για vlogging και selfies. Επιπλέον ο σταθεροποιητής εικόνας HyperSmooth προσφέρει σταθερά και ομαλά βίντεο σε όλες τις αναλύσεις μέχρι και την κορυφαία ανάλυση 5Κ. Τέλος, η νέα HERO9 ενσωματώνει νέα μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα 1720 mAh και συνεπώς μεγαλύτερη αυτονομία.

Ολοκαίνουργιος Αισθητήρας Εικόνας 23.6 Megapixel

Ο νέος αισθητήρας διαθέτει σχεδόν διπλάσια ανάλυση σε σύγκριση με την HERO8 Black (12MP) και χαρίζει ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα τόσο στις φωτογραφίες, οι οποίες έχουν πλέον ανάλυση 20 megapixel όσο και στα βίντεο τα οποία πλέον φτάνουν την ανάλυση των 5Κ/30.

Νέα Εμπρόσθια Έγχρωμη Οθόνη

Η νέα εμπρόσθια οθόνη διαμέτρου 1.4’’ είναι ιδανική για vlogging και selfies καθώς πλέον προσφέρει live preview για εύκολο «καδράρισμα» και όχι μόνο. Επιπλέον διαθέτει τρεις λειτουργίες: live preview, οθόνη δεδομένων ή off για εξοικονόμηση ενέργειας.

30% Μεγαλύτερη Αυτονομία

Ίσως η σημαντικότερη αναβάθμιση μαζί με την εμπρόσθια έγχρωμη οθόνη. Η HERO9 Black έρχεται μαζί με τη νέα πολύ μεγαλύτερη μπαταρία με χωρητικότητα 1720 mAh (από 1220 στις προηγούμενες GoPro) και χαρίζει έως και 30% μεγαλύτερη αυτονομία.

HYPERSMOOTH 3.0 & TIMEWARP 3.0

Οι δύο κορυφαίες λειτουργίες της HERO8 Black αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 3.0. Έτσι έχουμε την καλύτερη σταθεροποίηση της αγοράς HyperSmooth Boost διαθέσιμη σε όλες τις αναλύσεις, ακόμα και στα 5Κ. Επιπλέον η HERO9 Black διατηρεί αυτόματα τον ορίζοντα πετυχαίνοντας το επίπεδο σταθεροποίησης ενός Gimbal. Παράλληλα η λειτουργία TimeWarp 3.0 προσφέρει σταθεροποιημένα time lapse video σε ανάλυση 4Κ με αυτόματα slow down στην πραγματική ταχύτητα και ταυτόχρονη εγγραφή ήχου! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα και για slow motion την ώρα του TimeWarp για «κινηματογραφικά πλάνα».

Λοιπά Χαρακτηριστικά:

16% μεγαλύτερη κύρια οθόνη σε σχέση με πτοηγούμενα μοντέλα
Αποσπώμενο κάλυμμα φακού με δυνατότητα τοποθέτησης του αξεσουάρ Max Lens Mod για ακόμα πιο εντυπωσιακή σταθεροποίηση στην ανάλυση 2.7Κ αλλά και ακόμα πιο ευρυγώνια λήψη 155 μοιρών. Επίσης προσφέρει κλείδωμα του ορίζοντα ακόμα και αν η κάμερα περιστραφεί 360 μοίρες.
Πλήρως αδιάβροχη κατασκευή έως τα 10 μέτρα και ανθεκτική στη σκληρή χρήση
Ενσωματωμένο πτυσσόμενο σύστημα βάσης (όπως και στη HERO8 Black) Πλήρως συμβατή με τα αξεσουάρ Media mod/ light mod / display mod της HERO8 Black
Webcam mode: χρησιμοποιήστε την HERO9 Black ως Web camera με ανάλυση 1080p με το καλώδιο USB-C της συσκευασίας
Scheduled Capture / Duration Capture: ρυθμίστε την HERO9 Black έτσι ώστε να ξεκινήσει την αυτόματη καταγραφή φωτογραφιών/βίντεο/timelapse μέσα στο επόμενο 24ωρο. Επίσης ρυθμίστε την χρονική διάρκεια της εγγραφής από 15 sec έως 3 ώρες.
Hindsight: για να μην χάσετε ποτέ ξανά στιγμιότυπα η λειτουργία hindsight αποθηκεύει αυτόματα 30 δευτερόλεπτα βίντεο προτού πιέσουμε το shutter πλήκτρο.

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
GoPro
Ιστοσελίδα GoPro
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image