Πρόδρομος Γαλαίος - Φωτογραφικά Είδη  
  29/10/2020 Link to home Link to profile Link to store Link to contact us Link to my account  
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο » Στήριξη & Σταθεροποίηση »
Κατηγορίες
Φωτογραφικές μηχανές
Βιντεοκάμερες
Drones
Βιντεοκάμερες Δράσης
Φακοί και αξεσουάρ
Cine Lenses
Flash & accessories
Led Lights
Αξεσουάρ DSLR για Βίντεο
  Οθόνες-Monitor
  Στήριξη & Σταθεροποίηση
  Μικρόφωνα
Αξεσουάρ φωτ. μηχανών
Θήκες - Τσάντες
Καλώδια & Αξεσουάρ
Μέσα αποθήκευσης
Smartphone's Accessories
Τρίποδα
Εκτυπωτές
Κυάλια
Εξοπλισμός Studio
Καθαριστικά
Υποβρύχιες θήκες
Φορτιστές
Card readers/USB
Μπαταρίες
Προσφορές
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μεταχειρισμένα
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Νέα προϊόντα
Facebook
Zhiyun Crane 3S Smart Handle Gimbal 769.00EUR
Zhiyun Crane 3S Smart Handle Gimbal
Επιλέξτε για μεγέθυνση
Zhiyun Crane 3S Smart Handle Gimbal
Επιλέξτε για μεγέθυνση

Zhiyun Crane 3S Smart Handle Gimbal. Ο σταθεροποιητής χειρός CRANE 3S της Zhiyun-Tech αποτελεί την εκ νέου ενισχυμένη σχεδίαση προηγούμενων σταθεροποιητών – gimbals της Zhiyun με την προσθήκη αφαιρούμενης χειρολαβής, πιο ισχυρών μοτέρ με μεγάλο ωφέλιμο φορτίο 6,5 kg, ενός βελτιωμένου συστήματος κλειδώματος του άξονα, εξωτερικών μονάδων τροφοδοσίας και του συστήματος τηλεχειρισμού ViaTouch 2.0. Ο άξονας κύλισης με γωνία 55° σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη μηχανή σας χωρίς να εμποδίζετε τη θέα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του παρεχόμενου βραχίονα προέκτασης για χρήση μεγαλύτερων μηχανών.

Το CRANE 3S διαθέτει μια γωνιακή, εργονομική λαβή που παρέχει λειτουργία με δύο χέρια για βέλτιστη σταθερότητα. Η λαβή σάς δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε απρόσκοπτα τη λειτουργία αλλάζοντας το κράτημα από κάτω με το ένα ή τα δύο χέρια και έτσι να επιτύχετε δημιουργικές λήψεις, όπως λήψεις κύλισης 330° καθώς πλησιάζετε προς το θέμα σας. Έχει επίσης πολυάριθμα προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τηλεχειριστήριο της εγγραφής / διακοπής/ κλείστρου φωτογραφικής μηχανής χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα καλώδια, ένα βελτιωμένο σύστημα zoom και εστίασης αυγκριτικά με το προκάτοχο μοντέλο CRANE 3 LAB και συμβατότητα με το ξεχωριστά διαθέσιμο Transmount Image Transmission System για ασύρματη μετάδοση βίντεο. Μπορεί επίσης να υποστηρίξει μεγάλη ποικιλία μεγεθών κάμερας εάν κάνετε χρήση της ξεχωριστά διαθέσιμη μονάδα επέκτασης για την προέκταση του οριζόντιου βραχίονα.

Το 3S έχει δύο επιλογές για την αποσπώμενη γωνιακή χειρολαβή. Περιλαμβάνεται η SmartSling που είναι μια εργονομική λαβή με ενσωματωμένο χειριστήριο και κουμπιά ελέγχου, ενώ η προαιρετικά παρεχόμενη EasySling είναι μια απλή, άνετη χειρολαβή χωρίς χειριστήρια. Όλα τα χειριστήρια που χρειάζεστε βρίσκονται κάτω από τα δάχτυλά σας στην κορυφή της κύριας λαβής, μαζί με μια οθόνη κατάστασης OLED. Η δωρεάν εφαρμογή Zhiyun iOS / Android παρέχει πολλές από τις ίδιες λειτουργίες ελέγχου, καθώς και ειδικές δυνατότητες όπως πανοραμική λήψη , time lapse εστίασης, time lapse κίνησης, time lapse μεγάλης διάρκειας έκθεσης, ρυθμίσεις κάμερας και πολλά άλλα.

Μπορείτε να τροφοδοτήσετε το 3S χρησιμοποιώντας τις τρεις μπαταρίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία για μέχρι και 12 ώρες. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε επιπλέον διάρκεια λήψης, η θύρα DC σας επιτρέπει να συνδέσετε μια προαιρετική συστοιχία μπαταριών, όπως είναι η Transmount PowerPlus που περιέχει έξι μπαταρίες 18650, επεκτείνοντας το χρόνο λήψης σας έως και 18 ώρες. Το CRANE 3S μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την ενημερωμένη εφαρμογή ViaTouch 2.0 iOS ή από εφαρμογή Android smartphone μέσω Bluetooth 5.0 για εξ αποστάσεως έλεγχο της κίνησης και διαχείριση των ρυθμίσεων του gimbal.

Εννέα πρόσθετες υποδοχές στήριξης είναι διαθέσιμες γύρω από το gimbal για να προσθέσετε μια ποικιλία εξαρτημάτων Transmount ή εξαρτήματα τρίτων κατασκευαστών. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του gimbal είναι το εκ νέου σχεδιασμένο σύστημα ασφάλισης του άξονα που αποτελείται από ξεχωριστή ασφάλεια σε κάθε άξονα και παρέχει σταθερό κλείδωμα στη θέση του χωρίς υπερβολική κλίση. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να κλειδώσετε τους ξεχωριστούς άξονες για να θυμάστε τις θέσεις εξισορρόπησης κατά την απενεργοποίηση του gimbal, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ρυθμίζετε την ισορροπία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Σημείωση: Το CRANE 3S δεν υποστηρίζει πολλές μπαταρίες 18650 τρίτων κατασκευαστών επειδή απαιτεί το ελαφρώς μικρότερο είδος που κατασκευάζεται από την Zhiyun-Tech, επομένως συνιστώνται μόνο οι μπαταρίες Zhiyun-Tech 18650.

Βασικά χαρακτηριστικά
Καινοτομική σχεδίαση gimbal
Η αποσπώμενη γωνιακή λαβή επιτρέπει τη λειτουργία με δύο χέρια εάν χρησιμοποιήσετε την παρεχόμενη λαβή SmartSling ή την προαιρετικά παρεχόμενη λαβή EasySling και είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα rigs και μηχανών .

Ισχυρά μοτέρ
Διαθέτοντας ισχυρότερα μοτέρ και διαφορετικό σχεδιασμό αντίβαρου από ότι το CRANE 3 LAB, το CRANE 3S επιτυγχάνει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο χωρητικότητα 6,5 kg

Προσεγμένη σχεδίαση ασφαλειών
Το CRANE 3S διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο σύστημα ασφάλισης που διατηρεί τη θέση ισορροπίας όταν απενεργοποιηθεί και επίσης ασφαλίζει πιο καλά για να αποφευχθεί τυχόν υπερβολική κλίση της άρθρωσης.

Σύστημα ελέγχου ViaTouch 2.0
Το Σύστημα Ελέγχου CRANE 3S ViaTouch 2.0 αποτελείται από μια ποικιλία χειριστηρίων για το καδράρισμα των λήψεων, τον έλεγχο κάποιων κινήσεων του gimbal και την προσαρμογή των ρυθμίσεων της κάμερας, ενώ υποστηρίζει και το SyncMotion, ένα σύστημα ελέγχου κίνησης που χρησιμοποιεί τις φυσικές κινήσεις της συσκευής τηλεχειρισμού.

Επιλογές συμβατότητας
Το CRANE 3S είναι συμβατό με προαιρετικά προϊόντα Transmount όπως το Σύστημα Μεταφοράς Εικόνας (Image Transmission System) και άλλα αξεσουάρ που μπορούν να προσαρτηθούν στις πολυάριθμες υποδοχές του.

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
περιεχόμενα καλαθιού
ολοκλήρωση αγοράς
Κατασκευαστής
Zhiyun
Ιστοσελίδα Zhiyun
Έλεγχος δόσεων
Δώστε τα πρώτα ψηφία της κάρτας μέχρι την εμφάνιση της πράσινης ένδειξης ή μέχρι 8.

general info img
photostores image