JJC LCP-A7II LCD Guard Film

SKU : JJC LCP-A7II | MPN : JJCLCPA7II | ID : 3003

· Τύπος: Ταινία προστασίας οθόνης της κάμερας Sony A7 II / A7S II / A7R II / A7III / A7R III / A7RIV / A9

8,00 €
Άμεσα διαθέσιμο

JJC LCP-A7II LCD

 

Eίναι ιδανικό για την προστασία της οθόνης κάμερας σας! Η αντιανακλαστική μεμβράνη μειώνει την ενοχλητική υπεριώδη επιφάνεια κάτω από λαμπερά φώτα. Mε τη σκληρή επίστρωση που διαθέτει αποφεύγεται το ξύσιμο από σκληρά αντικείμενα, μειώνει τα δακτυλικά αποτυπώματα και διευκολύνει τον καθαρισμό.

Το JJC Guard Film έχει υψηλή διαπερατότητα έως και 92%, γεγονός που εξασφαλίζει τη σαφήνεια της οθόνης. Η μέθοδος στατικής προσκόλλησης επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και απομάκρυνση χωρίς να αφήνει κολλώδη υπολείμματα!

Η συσκευασία περιέχει εργαλεία καθαρισμού όπως υγρό καθαριστικό καθαριστικό και στεγνό καθάρισμα χαρτιού και πανί μικροϊνών για τον εύκολο καθαρισμό πριν την εγκατάσταση.

  • Υλικό: PET

  • Ποσοστό μετάδοσης φωτεινότητας: 92%

  • Δείκτης σκληρότητας: 3H

  • Συμβατή με Sony: A7 II, A7S II, A7R II, A7 III, A7R III, A7R IV, A9